Üdvözöljük a GAMMA Fejlesztő Központ oldalán!

Neurofeedback tréning
Pszichológiai megsegítés
Hallásébresztés

Neurofeedback-kel tökéletesítjük az alvás, a pihenés minőségét, a többi már következmény.

A tudósok felfedeztek egy forradalmian új eljárást, ami nemcsak megszünteti az alváshiányt, de hosszabb életet tesz lehetővé, miközben javítja a memóriát és vonzóbbá is tesz. Karcsúbb leszel tőle és csökkenti az ételek iránt érzett sóvárgást. Megvéd a ráktól és a demenciától, felvértez a megfázás és influenza ellen. Csökkenti a szívbetegségek és az agyvérzés valószínűségét, a cukorbetegségéről nem is beszélve. És még boldogabbnak is érzed magad tőle, kevésbé depressziósnak és szorongónak. Érdekel a “csodagyógymód”? Okosabb, vonzóbb, karcsúbb, egészségesebb és boldogabb szeretnél lenni, jobb szexuális élettel?

Aludj többet, jobban!

Viccet félretéve, a neurofeedback tényleg segít a pihentetőbb alvásban, a szervezet jobb regenerációjában, a fáradhatatlan munkavégzésben, a koncentrált figyelemben, valamint a stressz-kezelésben!

Hívjon! vagy olvasson tovább a Neurofeedback aloldalunkon!

A pszichológiai tanácsadás során a gyermekek az alkotás folyamatában játsszák el élményeiket, s dolgozzák fel nehézségeiket. Hogy ez épp a rajzolás, a szerepjáték, a bábozás, babázás, a meseírás, az építés, a zene stb., vagy több minden egyszerre, az a gyermek személyiségétől függ.

Szülőként nem csak gyermekünket, de önmagunkat, családunkat is lehetőségünk van jobban megismerni. Ami manapság különösen fontos, hiszen szeretnénk, hogy gyermekünk kiteljesedhessen, hogy megvalósíthassa önmagát, ehhez azonban fontos, hogy mi is “elég jó”szülők legyünk. Ez mit is jelent pontosan? Akkor vagyunk “elégjó” szülők, ha rá tudunk hangolódni gyermekünk igényeire, s azt tudjuk neki adni, amire valóban szüksége van, se nem többet, se nem kevesebbet. Mindehhez az kell, hogy önmagunkkal is tisztában, önmagunkkal is egységben legyünk.

A “túlhallás” nem betegség, hanem egy adottság. Nem a fül beteg és nem az agy, hanem az információtovábbítást végző érző idegrostok egyik fajtájának frekvenciaspecifikus ingerátviteli zavaráról beszélünk. Az emberi agy csodálatos, tanítható, képes arra, hogy megfelelő impulzusok hatására gátolja a kellemetlen, túlcsengő, zavaró hangokat. A hallásébresztés során az idegrendszert tanítjuk meg figyelmen kívül hagyni a zavaró hangokat, így a terápia közelebb áll a pedagógiai módszerekhez, mint az orvosi szemlélethez. Az esetek döntő többségében az egyszeri tíz napos terápia megoldja a túlérzékeny hallással összefüggő gondokat. 

Helyszín:

Biatorbágy, Szily Kálmán út 6B. fszt.

Telefon: +36-30/261-7276

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük