14 éves sportoló csúcsteljesítmény tréningje

Kíváló képességű, jó tanuló, vasakaratú, átlagon felüli edzettségű lovastornász kislány, aki valamiért mégsem tudott a versenyeken úgy helytállni, mint ahogy a képességei alapján várták tőle, s elsősorban ő is várta magától.

Isabella

A felmérésen, 2018. július elején is megerősítést nyert, hogy alapvetően rendben vannak a képességei. Egy átlagos élet, átlagos kihívásai elé így is bátran állhatott. De fény derült rá, hogy lehet javítani a figyelem koncentráción, figyelem megosztáson és a stressz-kezelésen.

Már 10 alkalom után érezhetően felszabadultabban, könnyedebben versenyzett, még bonyolultabb gyakorlatsort tudott bemutatni, még pontosabban, még precízebben, mint eddig, miközben már valódi mosoly tündökölt az arcán.

Annak érdekében, hogy ez a nyugodt, koncentrált, mégis önfeledt figyelem minden körülmények között hosszútávon is az övé legyen, még 10 alkalommal találkoztunk.

Végtelenül büszke vagyok Isára, idén nyár elején kvalifikálódott a 2019. július 24-28.-i Ermeloban megrendezett EB-VB-re az ifjúsági kategóriában. Szurkoljunk neki együtt!

A kvalifikációt megelőző verseny eredményének kihirdetése után
Az öröm pillanatai